„Twist free“ povrch alebo cielená skrutkovica s drsnosťou na úrovni brúsenia

„Twist free“ povrch alebo cielená skrutkovica s drsnosťou Rz na úrovni brúsenia – aj to sa nám už podarilo dosiahnuť diamantovými vyhladzovacími nástrojmi Baublies.

Stále sa snažíme rozširovať škálu aplikácií s použitím nástroja Baublies s diamantovou špičkou, zväčša slúžiacu na vyhladenie a pretvárnenie povrchu pod úroveň Ra 0,8 µm a ďaleko lepšiu. Našim všeobecným cieľom je dosiahnuť hladký povrch „sústružením/vyhladzovaním“  bez potreby prepnutia obrobku pre ďalšiu operáciu brúsenia. Pracujeme aj s povrchmi po kalení do 62 HRC.

Občas sa nám naskytne aj príležitosť „popasovať“ sa s neobyčajnými cieľmi. Spolu s našimi zákazníkmi cielene tvoríme skrutkovice (jemná stopa s rádiusom – uhol stúpania je daný) na povrchu. Pritom nezhoršujeme, ale naopak zlepšujeme povrch po predošlej operácii. Za pomoci Variabilného diamantového nástroja DDW Baublies dosahujeme povrch bez namerateľnej skrutkovice tzv. „twist free“ povrch často vyžadovaný pri hriadeľoch v automotive segmente.

 

Radi prídeme aj k vám, otestujeme nami navrhnutú technológiu priamo u vás na obrábacom stroji. Touto formou zbierania skúseností sa neustále učíme a rozširujeme pole nášho pôsobenia.

Vďaka príležitostiam a výzvam od vás zákazníkov sa v tejto oblasti zlepšujeme, za čo sa vám chceme poďakovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *