VARDEX MEGA LINE PREDSTAVUJE profesionálne riešenie pre extra veľké stúpania závitov

VARDEX Mega Line.September 16, 2013 – VARGUS Ltd., popredný svetový výrobca vysoko kvalitných  závitorezných, drážkovacích a odihlovacích nástrojov pre strojársky a plastikársky priemysel, s hrdosťou predstavuje radu Mega Line od VARDEX-u. Nová rada riešení pre náročné aplikácie s extra veľkými závitovými stúpaním boli predtým k dispozícii iba ako speciálna výroba na
zakázku. Mega Line nástroje sú teraz k dispozícii ako štandardné položky v širokej škále profilov z Mega Line katalógu nástrojov.

Zahŕňajúc rozsah stúpania 10 až 24 mm (2-1tpi), nové nástroje Mega rady sú vybavené inovatívny dizajnom závitorezných plátkov s novou geometriou, ktorá je špeciálne vhodná pre obrábanie závitov s extra veľkým stúpaním.

Nástroje rady Mega Line poskytujú výrazne vyššiu úroveň stability a podpory pri obrábaní vďaka cielenej podpore držiaku navrhnutého špeciálne ku každému profilu závitorezného platku. Okrem toho, sa Mega Line nástroje môžu pochváliť unikátnym upínacím systémom so zúbkovaným okrajom plátku, ktorý je navrhnutý tak, aby zniesol zvýšenú záťaž pri obrábaní a taktiež nežiadúce otáčanie plátku v držiaku.

V ponuke od Vargus-u VKX tvrdenej submikronovej triede, sú Mega Line plátky k dispozícii vo veľkosti IC 5/8″ MG s jedným britom pre lepšie obrábanie závitov s veľkým stúpaním. Mega Line plátky sú teraz k dispozícii pre nasledujúce profily: ISO, okrúhly (DIN 20400), Trapez, ACME, Stub ACME, American Buttress (ABUT), Metric Buttress (Säge) a podľa potreby aj ako špaciána výroba neštandartných rozmerov.

Držiaky nástrojov rady Mega Line zahŕňa vnútorné držiaky o priemere 25 mm (1,0 „), 32 mm (1,25“) a 40 mm (1,50 „) a externé držiaky so štvorhranom 40 mm (1,50“), 50 mm (2,0 „) a 63 mm (2,5 „). Maximálna dĺžka vysunutia nástroja pri vnútorných držiakoch je 150 mm (6 „).

Katalóg MEGA LINE v PDF         Final Logo.FH11

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *